Det sker på Roslev Ældrecenter:

April 2018

Hver fredag kiosken åben om formiddagen

Hver onsdag gymnastik kl. 9.30

 

Dato

Arrangement                                

 

                            

 

 

16.4.

Sangdamerne kl. 9.30

 

 

16.4.

Jørgen Bruun, fødselsdag

 

 

22.4.

Esther Jacobsen, fødselsdag

 

 

24.4.

Gudstjeneste kl. 14.30

 

 

 

 

25.4.

Danmark Spiser sammen kl. 11.30

 

 

 

 

30.4.

Sangdamerne kl. 9.30

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Kostplan Marts 2018   1  
Dag Dato HOVEDRET BIRRET   køkken
Torsdag 1. FISK Saftsuppe m/tvebakker    
Fredag. 2. Herregårdsbøf, pomfritter, beanisesovs og ærter kærnemælksfromage    
Lørdag. 3. Lasanette og salat Stikkelsbærgrød    
Søndag. 4. Mørbradbøf, flødesovs, løg og champion, kartofler og asier Fløderand og frugt    
Mandag. 5. Kartoffel/porresuppe med bacontern og brød til Æbleskiver Sang  
Tirsdag. 6. Røget mediserpølse, flødekartofler og grønsager Hybensuppe    
Onsdag. 7. Indbagt farsbrød, kartofler, sovs og grønsager Tykmælksdessert    
Torsdag 8. Kylling, skysovs, brune kartofler og agurkesalat Citronfromage Ingvard  
Fredag. 9. Honning marineret svinesteg, kartofler, sovs og grønsager Fuglereder med fersken    
Lørdag. 10. Bøfstroganoff, kartoffelmos, rødbeder Hindbærgrød    
Søndag. 11. Børnenes livret Is    
Mandag. 12. Aspargessuppe med kødboller og brød til Mulvapeskud    
Tirsdag. 13. Stegt flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder Æblegrød    
Onsdag. 14. Irsk stuvning, rugbrød og rødbeder Kold solbærsuppe    
Torsdag 15. FISK Mannagrød    
Ret til ændring forbeholdes. Roslve ældrecenter    
    Kostplan Marts 2018   2  
Fredag. 16. And, svesker, æbler, kartofler, sovs og rødkål Frugtsalat    
Lørdag. 17. Frikadeller, grønærter, kartofler Rødgrød    
Søndag. 18. Koteletter i fad, med grønsager, sovs og kartofler Fløderand og frugt    
Mandag. 19. Suppe Pandekager Sang  
Tirsdag. 20. Pølser og varm kartoffelsalat og ærter Chokolade mousse    
Onsdag. 21. Kalkun gordon blue, kartofler, hollandaise sovs og grønsager Jordbær/rabarbergrød    
Torsdag 22. Påskefrokost *    
Fredag. 23. Oksekød i fad og rødbeder Hytteostdessert    
Lørdag. 24. Hvidkåls rouletter, kartofler, sovs og rødbeder Abricosgrød    
Søndag. 25. Dansk bøf med bløde løg, kartofler og brun sovs Is    
Mandag. 26. Broccolisuppe Budding og saftsovs    
Tirsdag. 27. Æggekage med kartofler og pølsestykker Kærnemælkssuppe Gudstjenste  
Onsdag. 28. Lam Kør rund om    
Torsdag 29. Skinke, kold og flødekartofler Jordbærfromage    
Fredag. 30. Forloren harre                                                                                           TKC Frugtgrød    
Lørdag. 31. Hønsefrikasse                                                                                             TKC Romfromage    
Ret til ændring forbeholdes. Roslve ældrecenter    
         
         

Publiceret 28-03-2018