Det sker på Roslev Ældrecenter:

 

Januar 2018

Hver fredag kiosken åben om formiddagen

Hver onsdag gymnastik kl. 9.30

 

Dato

Arrangement                                

 

                            

 

 

8.1.

Sangdamerne kl. 9.30

 

 

12.1.

Anton Primdahl, fødselsdag C

 

 

22.1.

Sangdamerne kl. 9.30

 

 

23.1.

Knud E. Jensen, fødselsdag  

 

 

28.1.

Lilly S. Torp, fødselsdag  

 

 

30.1.

Gudstjeneste kl. 14.30

 

 

  

 

 

 

 

 

 

    Kostplan Februar 2018   1  
Dag Dato HOVEDRET BIRRET   køkken
Torsdag 1. FISK Stegt torsk, kartofler, sennepsovs, grønsager Saftsuppe m/tvebakker    
Fredag. 2. Æggekage med pølser, rugbrød Romfromage, kirsebærsovs    
Lørdag. 3. Farseret porre, kartofler, sovs og porre Stikkelsbærgrød    
Søndag. 4. Mørbradbøf, kartofler og asier Fløderand    
Mandag. 5. Sp. Nakke, medister, kartofler, rødbeder og sennep Grønkålssuppe Sang  
Tirsdag. 6. Stegt kylling, pomme friter, agurkesalat og remulade Frugtgrød    
Onsdag. 7. Stegt lever, kartofelmos, brun sovs, bløde løg og rødbeder Jordbær/rabarbegrød    
Torsdag 8. FISK Stegt laks, kartofler og stuvet spinat Forårsdessert    
Fredag. 9. Hamburgerryg, kartofler, aspargessovs, gulerødder og bønner Flimmerbudding m/ creme    
Lørdag. 10. Frikadeller, kartofler, skysovs og rødkål Rødgrød    
Søndag. 11. Musaka Hjemmelavet is    
Mandag. 12. klar suppe med boller Tartellete med høns i asparges    
Tirsdag. 13. Karrykål Pære med makronfløde    
Onsdag. 14. Svensk pølseret og ærter Æbleskiver    
Torsdag 15. FISK Indbagt fiskefilet, kartofler, sovs og grønsager Risengrød    
Ret til ændring forbeholdes.      
    Kostplan Februar 2018   2  
Fredag. 16. Svinekæber, kartofler, skysovs og grønsager Ris ala mande    
Lørdag. 17. Brændende kærlighed og rødbeder Æblegrød    
Søndag. 18. Hakke bøf med bløde løg, kartofler og rødbeder Fløderand og frugt    
Mandag. 19. Blomkålssuppe med boller Skinkestang og salat Sang  
Tirsdag. 20. Grønsagsbøf, kartofler og beanise sovs Skovbærgrød    
Onsdag. 21. Hjerter i flødesovs, kartoffelmos og surt Budding og saft sovs    
Torsdag 22. FISK Steg rødespættefilet, kartofler, persillesovs og grønt Mannagrød    
Fredag. 23. Medister, kartofler og stuvet hvidkål Ananasfromage    
Lørdag. 24. Boller i karry, kartofler og broccoli Abrikosgrød    
Søndag. 25. Kyllingbryst i pikantsovs, kartofler og grønt Is    
Mandag. 26. Suppe Pandekager    
Tirsdag. 27. Karbonader, kartofler og grønærter Hindbærgrød Gudstjenste  
Onsdag. 28. Gullash, kartoffelmos og rødbeder Hytteostdessert    
           
           
           
Ret til ændring forbeholdes.      
         
         

 

Publiceret 06-02-2018