Det sker på Roslev Ældrecenter:

November 2018

Hver fredag kiosken åben om formiddagen kl. 10.00 – 11.00.

Hver onsdag gymnastik kl. 9.30

 

Dato

Arrangement                                

1.11.

Åben dagcenter kl. 14 – 16

 

 

2.11.

Aage Nielsen, fødselsdag      

 

 

8.11.

Åben dagcenter kl. 14 – 16

 

 

9.11.

Mortens And kl. 11.15

 

 

12.11.

Sangdamerne kl. 9.30

 

 

15.11.

Åben dagcenter kl. 14 - 16

 

 

20.11.

Bage julesmåkager kl. 9.00

 

 

22.11.

Åben dagcenter kl. 14 - 16

 

 

26.11

Sangdamerne kl. 9.30

 

 

27.11.

Gudstjeneste kl. 14.30 – 15.30

 

 

29.11.

Åben dagcenter kl. 14 - 16

 

 

 

 

    Kostplan November 2018   1  
Dag Dato HOVEDRET BIRRET   køkken
Torsdag 1. FISK, Stegt rødspættefilet, kartofler, persillesovs og rødbeder Pære med Makronfløde    
Fredag. 2. Bøf med løg, kartofler og rødbeder Citronfromage Aage N.  
Lørdag. 3. Brændende kærlighed og rødbeder Stikkelsbærgrød    
Søndag. 4. Mørbradbøf, flødesovs, løg og champion, kartofler og asier Is    
Mandag. 5. Kartoffel/porresuppe med bacontern og brød til Æbleskiver    
Tirsdag. 6. Røget mediserpølse, flødekartofler og grønsager Hybensuppe    
Onsdag. 7. Indbagt farsbrød, kartofler, sovs og grønsager Frugtgrød    
Torsdag 8. FISK Tykmælksdessert    
Fredag. 9. And, svesker, æbler. Rødkål, kartofler, skysovs,franskekartofler Budding m/kirsebærsovs Mortensaften  
Lørdag. 10. Bøfstroganoff, kartoffelmos, rødbeder Hindbærgrød    
Søndag. 11. Lasange Fløderand    
Mandag. 12. Suppe Pandekager    
Tirsdag. 13. Stegt flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder Æblegrød    
Onsdag. 14. Irsk stuvning, rugbrød og rødbeder Kold solbærsuppe    
Torsdag 15. FISK Mannagrød    
Ret til ændring forbeholdes.      Roslve ældrecenter    
    Kostplan November 2018   2  
Fredag. 16. Ovnstegt kylling m. kartofler, brun sovs og agurkesalat Frugtsalat    
Lørdag. 17. Aspargessuppe med boller Rødgrød    
Søndag. 18. Koteletter i fad, med grønsager, sovs og kartofler Is    
Mandag. 19. Klar suppe med boller og brød til Tarteletter og grønærter    
Tirsdag. 20. Pølser og varm kartoffelsalat og ærter Chokolade mousse Småkager  
Onsdag. 21. Kalkun gordon blue, kartofler, hollandaise sovs og grønsager Jordbær/rabarbergrød    
Torsdag 22. Fisk Hyldebærsuppe    
Fredag. 23. Oksekød i fad og rødbeder Hytteostdessert    
Lørdag. 24. Hvidkåls rouletter, kartofler, sovs og rødbeder Abricosgrød    
Søndag. 25. Dansk bøf med bløde løg, kartofler og brun sovs Is    
Mandag. 26. Broccolisuppe Budding og saftsovs    
Tirsdag. 27. Frikadeller, kartofler, brudsovs og rødkål Frugtgrød Gudstjenste  
Onsdag. 28. Kylling i karry, ris og ærter Efterårsdessert    
Torsdag 29. Fisk      
Fredag. 30. Mørbradgryde, kartofler og asier Nougatbudding    
Lørdag. 31. Farserede porre, kartofler og sovs Frugtgrød    
Ret til ændring forbeholdes. Roslve ældrecenter    
         
         

 

 

 

 

Publiceret 02-11-2018