Det sker på Roslev Ældrecenter:

August 2018

Hver fredag kiosken åben om formiddagen kl. 10.00 – 11.00.

Hver onsdag gymnastik kl. 9.30 (-uge 31)

 

Dato

Arrangement                                

 

 

 

 

8.8.

Henning Pedersen, fødselsdag

 

 

9.8.

Grill - fest

 

 

20.8.

Sangdamerne kl. 9.30

 

 

23.8.

Åben dagcenter kl. 14.00 -   16.00

 

 

24.8.

Anna Sørensen, fødselsdag  

 

 

27.8.

Sangdamerne kl. 9.30

 

 

28.8.

Gudstjeneste kl. 14.30

 

 

30.8.

Åben dagcenter kl. 14.00 -   16.00

 

 

    Kostplan August 2018   1  
Dag Dato HOVEDRET BIRRET   køkken
Onsdag. 1. Farsbrød, kartofler, sovs og grønsager Frugt med creme   %MS
Torsdag 2. FISK Kærnemælkssuppe   %MS
Fredag. 3. Kylling, kartofler, sovs og grønt flimmerbudding   %MS
Lørdag. 4. Glaseret skinke og flødekartofler Frugtgrød    
Søndag. 5. Enebærgryde Fløderand og frugt    
Mandag. 6. Suppe Laks    
Tirsdag. 7. Rismelsgrød med kanelsukker og smørklar Svesketrifli    
Onsdag. 8. Tarteletter med høns i asparges   Henning  
Torsdag 9. Rugbrød                                                 (aften frikadeller og kold kartoffelsalat) GRILLMENU TIL FESTEN Grill aften  
Fredag. 10. "Køkkenet finder på"      
Lørdag. 11. Frikadeller og koldkartoffelsalat Frugtgrød    
Søndag. 12. Sammenkogtret, kartofler og surt Is    
Mandag. 13. Suppe Pandekager    
Tirsdag. 14. Stegt lever, kartofler, sovs, stegte løg og rødbeder Æblegrød    
Onsdag. 15. Tarteletter med grønærter Øllebrød   %MS
Ret til ændring forbeholdes.      
    Menuplan August 2018   2  
Torsdag 16. Fisk Koldskål    
Fredag. 17. Stegt kylling, kartofler, skysovs og hjemmelavet agurkesalat Fromage    
Lørdag. 18. Farserede porre, kartofler og sovs Frugtgrød    
Søndag. 19. Bøf med løg, kartofler og sovs og rødbeder Fløderang og frugt    
Mandag. 20. Suppe Æbleskiver    
Tirsdag. 21. Stegte koteletter, blomkålsgratin Frugtgrød    
Onsdag. 22. Kylling, kartofler, sovs og grønt Kold rabarbersuppe med flødeskum    
Torsdag 23. Fisk Ymerdessert    
Fredag. 24. Svinemørbrad, kartofler, skysovs, blomkål og asier Citronfromage og saftsovs Anna S.  
Lørdag. 25. Hvidkålsrouletter, kartofler, sovs og surt Frugtgrød    
Søndag. 26. Lasanette Is    
Mandag. 27. Suppe Hønsesalat    
Tirsdag. 28. Karbonader og grønærter Frugtgrød    
Onsdag. 29. Biksemad, spejlæg og rødbeder Saftsuppe og tvebakker    
Torsdag 30. Fisk Forsårsdessert    
Fredag. 31. Græske frikadeller,kartofler i ovnen og   tzatziki, Frugtsalat    
Ret til ændring forbeholdes.      
         
         

 

Publiceret 31-07-2018